Hole 1 van golfbaan The Links Valley

Contact

Contact

Mis je iets op de site, of staat er iets op wat je niet zint? Dan hoor ik het graag van je. Wil je eens samen  golfen of heb je tips over mooie golfbanen? Laat het vooral weten! Ben je net begonnen met golf of wil je er mee beginnen en weet je niet hoe? Ik help je er graag mee op weg. Je kan me bereiken via het formulier op deze pagina en natuurlijk op social media.

Social media

Contactformulier

  InstagolfNL
  Golfcultuur.
  Golfbaan de Hooge Rotterdamsche
  Leading Courses

  Golfbaan De Texelse

  geerten golft

  Welkom op geertengolft.nl

  Sinds ik in 2015 begonnen ben met golf ben ik verslingerend aan het spel en vanaf het begin probeer ik al zoveel mogelijk golfbanen te bezoeken in met name Nederland. Zo ben ik al vrij snel begonnen met het schrijven van reviews op de website Leading Courses. Naast golf vind ik het leuk om foto’s te maken en dus maak ik graag foto’s van golfbanen. Het een en ander heeft geresulteerd in deze bescheiden website. Mijn doel is om uiteindelijk alle golfbanen in Nederland eens gespeeld te hebben. Ga je mee op mijn reis?

  Welke golfbanen heb ik al bezocht?

  Het spelen van een nieuwe golfbaan is één van de mooiste dingen van golf. Een overzicht van de golfbanen waar ik ben geweest of die in de planning staan.

  92

  Nederland

  9

  Rest van Europa

  11

  Par 3

  5

  Pitch & Putt